Primer Capítol Provincial electiu de la Província Franciscana (ofm) de la Immaculada Concepció

per / divendres, 24 novembre 2017 / publicat a Bloc General

Amb el lema DONEU-NOS UNA  FE RECTA, ESPERANÇA CERTA, CARITAT PERFECTA, de la pregària de sant Francesc d’Assis, es va iniciar el passat dilluns, dia 20 de novembre del 2017, el primer capítol provincial electiu de la nova Província Franciscana de la Immaculada Concepció, de la qual forma part el nostre col·legi.

Des de dilluns 20 fins dissabte 25 de novembre, varen estar reunits 300 frares franciscans ofm, a Xipiona (Cadis). El primer dia, a més de les relacions del Visitador General i del Provincial  va culminar amb l’elecció directa, pels vots dels 300 frares que formen la Província,  i va resultar  reelegit, per una  àmplia majoria,  el qui ja era PROVINCIAL, nomenat pel Definitori General, en l’any de la FUNDACIÓ  (1 de gener del 2015), Fra JUAN CARLOS MOYA.

Dins de la Província van ser nomenats també, com a Vicari Provincial, Fra José Mª Sainz Giménez, de Madrid i, com a Definidors Provincials (consellers), Fra Severino Calderón Martínez, de San Andrés de Valdelomar (Cantàbria), Fra Emilio Rocha Martínez, de Madrid, Fra Francesc Linares i Cerezuela, de La Sentiu de Sió (Lleida), Fra Joaquín Zurera Ribó, de Martos (Jaén) i Fra Jesús Hernández Martín, de La Alberca (Múrcia).

En nom de la comunitat educativa del nostre centre, a tots ells els donem l’enhorabona i ens refermem en el nostre compromís de continuar treballant plegats en el dia a dia a les nostres escoles franciscanes.

Comentaris

Comentaris

Deixa un comentari

Introduïu el captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

TOP
CLOSE
CLOSE