Celebració del Carnaval 2018 al col·legi

per / dimarts, 13 febrer 2018 / publicat a Bloc General

Enmig d’un fred hivernal ben viu, divendres 9 de febrer el Carnaval de Vilanova va arribar a la pista coberta del nostre col·legi. Les disfresses d’estils musicals van omplir de coloraina aquest racó del centre i hi van fer saltar i ballar tota la quitxalla.

L’acte va començar amb la tradicional entrada per cursos a la pista. A continuació, tothom va saludar el rei Carnestoltes i el seu seguici, que es trobava a la balconada de la Torre de Vidre observant tota la festa. La passada de comparses per cursos fou un altre dels actes que no hi podia faltar.

 

També vàrem rebre el Dolcet, que tampoc no es va voler perdre la cita d’enguany i vam acompanyar-lo en el seu ball tots ben il·lusionats. Tot seguit, es van descobrir els premiats en el Concurs de disfresses d’enguany i, en acabat, tothom a ballar una mica. Després fou el torn d’escoltar el sermó dels nostres particulars Carnestoltes: enguany en van venir dos, per manca d’un! Finalment, l’alumnat de 4t d’ESO va oferir-nos el seu ball grupal i, per acabar, un final de festa amb música, ball i… passada de Comparses! Tota una gran festa franciscana plena d’alegria i de color carnavalesc!

Enllaç al vídeo de Carnaval 2018

Concurs de Disfresses 2018

Educació Infantil

Gala Grau Rivas, P5-A: disfressa més original

Arnau Benedicto Cámara, P3-A: disfressa més ben caracteritzada

 

Educació Primària

Aina Garcia Castillo, 1r A: disfressa més ben caracteritzada

Raúl Martínez Romero, 4t A: disfressa més original

Son Roque Escoriza, 6è A: disfressa més sostenible

 

Educació Secundària Obligatòria

Paula Vilà Martínez i Júlia Guasch Segura, 2n ESO: disfressa més original

Daniel Rodero Pérez, Pablo Lallana Contamina, Àxel Fernández Vargas, Nagore Kobeaga Simó, Rosa Mora Corbi i Nerea Zubiaurre Alias, 2n ESO: disfressa més sostenible

 

Millor disfressa de grup: Bola Disco de 6è A, amb Xavier Clavero Revilla, Airald Garcia Hernández, Aarón Martín Barrera, Àlex Garcia Laguna, Pol Farràs Casas, Biel Lara Brull i Víctor Sánchez Soza.

 

Comentaris

Comentaris

Deixa un comentari

Introduïu el captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

TOP
CLOSE
CLOSE