Celebració del Dia dels Col·legis Franciscans del curs 2017-18

per / dissabte, 28 octubre 2017 / publicat a Bloc General

Coincidint amb el dia de l’Esperit d’Assís, el passat divendres 27 d’octubre els 14 col·legis que integrem la Província de la Immaculada Concepció vàrem celebrar el Dia dels Col·legis Franciscans del curs 2017-18.

La jornada es va iniciar amb la visualització a totes les classes i nivells del vídeo que el ministre provincial Fra Juan Carlos Moya va adreçar a totes les comunitats escolars franciscanes de la Província i que podeu reproduir en el següent enllaç: vídeo del DCF. Per altra banda, cadascuna de les etapes va poder veure el vídeo corresponent d’etapa que havia preparat l’alumnat del centre amb qui ens hem agermanat per a aquesta ocasió: el Col·legi Sant Antoni de Pego (Alacant).

Al llarg del dia l’alumnat del col·legi es va dedicar a elaborar un imant de commemoració del dia per a l’alumnat del Colegio La Inmaculada de La Puebla de Montalbán -Toledo- (tots els nostres alumnes de la línia A) i per a l’alumnat del Col·legi Sant Antoni de Pego (tots els nostres alumnes de la línia B). Per la seva banda, l’alumnat d’ambdós centres ens va realitzar la mateixa manualitat per al nostre alumnat.

 

En paral·lel l’equip de personal del col·legi franciscà de Vilanova va preparar un obsequi commemoratiu dels actes per al claustre del Col·legi Sant Francesc d’Assís de Cocentaina (Alacant), centre que al seu torn ens n’ha fet arribar un per a nosaltres.

L’alumnat d’EI va preparar una manualitat en una pinça d’estendre la roba amb el llop de Gubbio, que van treure al final del dia. L’alumnat d’EP va participar en una gimcana on van poder conèixer, a través de 14 proves, cadascun dels col·legis de la Província. I per la seva banda, l’alumnat d’ESO va participar en les activitats d’una jornada esportiva.

Tots els actes van servir perquè el nostre alumnat pogués copsar la pertinença a una comunitat franciscana molt més gran i amb qui compartim els valors de Sant Francesc de la Pau i el Bé.

 

Comentaris

Comentaris

Deixa un comentari

Introduïu el captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

TOP
CLOSE
CLOSE