Celebrem el Nadal 2016 al Col·legi

per / divendres, 23 desembre 2016 / publicat a Bloc General

Els primers actes del Nadal 2016 van arribar amb les nostres campanyes solidàries. L’alumnat de 5è i 6è va col·laborar amb 150€ en l’edició d’enguany de la Marató de TV3 amb els fons obtinguts dels berenars solidaris del mes de desembre. Per la seva banda, l’alumnat de 3r i 4t d’Educació Primària varen dinamitzar la recollida de productes higiènics i nadalencs destinats a Càritas, mentre que l’alumnat de 4t d’ESO va fer-ho al capdavant de la recollida de fons per a l’adquisició de bolquers, també per a aquesta entitat vilanovina.

Com un acte nadalenc més dins la nostra comunitat, diumenge 18 de desembre l’AMPA va convidar Susana Peix al teatre del col·legi per presentar a la quitxalla i les famílies assistents el seu conte La bruixa i el tió i realitzar en acabat un taller de manualitats relacionat amb l’argument de la història.

Dilluns 19 de desembre al matí, l’alumnat de 2n d’ESO va fer una visita a les instal·lacions de l’Economat de Càritas i a la Casa d’empara.

En una tarda plujosa però amb gran afluència de familiars, el mateix dilluns es va realitzar al teatre del col·legi el primer passi de cantada de nadales, amb l’alumnat de P4 i de 2n a 6è d’Ed. Primària. A continuació, l’alumnat de 5è d’Ed. Primària va oferir el seu quinto solidari a les instal·lacions del menjador gran del centre.

Dimarts 20 de desembre les activitats de Nadal varen continuar amb les celebracions que l’equip de pastoral va dur a terme novament al teatre de la casa durant tot el matí.

A la tarda del mateix dimarts vàrem continuar amb el segon passi de les nadales al teatre, amb l’alumnat de P5, P3, 1r d’EP i 1r i 2n d’ESO. Alhora, l’alumnat de 3r i 4t d’EP va oferir el seu pessebre vivent, enguany a la pista coberta per les inclemències del temps, i les famílies que ho van desitjar van poder visitar els passadissos d’EI i EP, ben guarnits en motiu del Nadal. L’AMPA va convidar també el patge reial de Ses Majestats els Reis de l’Orient, que va visitar l’alumnat des de P3 a 2n d’EP.

Els actes del dia es varen tancar amb la nostra tradicional fira de Nadal, amb xocolata desfeta i coca i les tradicionals paradetes de productes nadalencs que prepara l’alumnat de 5è, 6è d’EP i de 2n i 4t d’ESO.

fira-nadal

Dijous 22 vàrem acabar el primer trimestre amb més actes nadalencs. Els infants d’EI varen pujar a les aules dels seus padrins i els van cantar les seves nadales. Per la seva banda, els padrins els van regalar una manualitat que els havien preparat. L’alumnat de 3r a 6è va fer el seu esmorzar de germanor, l’alumnat de P3 a 2n d’EP va fer cagar el tió, l’alumnat de 3r d’EP a 4t d’ESO va fer l’amic invisible i l’alumnat de l’ESO va fer la seva cantada de nadales interna al teatre. Al final del matí també vàrem fer entrega de la panera de Nadal a Conxita Alias, que en va resultar agraciada en el sorteig de la grossa de Nadal d’enguany.

La comunitat educativa del Col·legi Sant Bonaventura – Franciscans de Vilanova i la Geltrú us desitja BON NADAL I FELIÇ ANY 2017 amb la felicitació d’enguany d’Anna Martínez Delgado de 2n d’ESO A.

felicitacio-definitiva

I també ho fa compartint amb vosaltres el nostre Mannequin Challenge nadalenc. Que la Pau i el Bé us omplin de felicitat i esperança aquestes festes nadalenques i que els vostres desitjos quedin acomplerts en el nou any 2017 que ens ve a rebre.

Comentaris

Comentaris

Deixa un comentari

Introduïu el captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

TOP
CLOSE
CLOSE