Nadal 2017: una nova porta a la Pau i el Bé

per / diumenge, 24 desembre 2017 / publicat a Bloc General

 

Amb la proximitat del Nadal, el Col·legi ha organitzat en una edició més tot un seguit d’activitats que han servit per construir comunitat en uns dies dedicats a la Pau, l’Harmonia i la Felicitat.

 

 

 

 

Els primers actes varen tenir lloc el passat dimarts 12 de desembre, jornada en què vam rebre la visita de fra Carlos Fuentes, que va realitzar les celebracions de Nadal a la Capella amb tot l’alumnat del nostre centre.

Les celebracions varen ser presidides pel pessebre realitzat per l’equip de pastoral del col·legi amb tots els productes d’higiene personal i de bolquers que les famílies van fer arribar des de la darrera setmana de novembre en pro de les persones més necessitades de Càritas a Vilanova, en la primera campanya de recollida duta a terme en aquest curs al col·legi per l’alumnat de 4t d’EP i 4t d’ESO.

Divendres dia 15 de desembre l’alumnat de P5 va participar en la seva cita anual a la cantada de nadales al Canal Blau. El mateix dia a la tarda una furgoneta de l’Economat de Càritas va venir al nostre Col·legi a recollir tots els productes de la mà de l’alumnat de 4t d’EP B, que va ajudar ben cofoi a carregar tots els productes.

En les tardes de dilluns 18 i dimarts 19 de desembre es va realitzar la cantada de nadales de l’alumnat d’EI i EP i les audicions de Nadal de l’alumnat de 1r i 2n d’ESO al teatre del nostre centre, acte que va congregar moltes famílies del nostre col·legi.

En la tarda de dilluns 18 de desembre, l’alumnat de 5è va organitzar el seu quinto al menjador del centre, acte que va aplegar també moltes famílies.

El dia fort de la celebració del Nadal fou dimarts 19 de desembre, dia en què l’alumnat de cicle inicial d’EP va oferir la seva versió particular dels Pastorets, enguany en una nova ubicació: el bosc de l’alberg. Aquest acte, que fou un dels que va despertar més expectació, amb més de 600 visites, va servir per fer un recapte de diners en benefici de la Marató de TV3. En la mateixa línia, els beneficis obtinguts durant el mes de desembre en els berenars solidaris de cicle superior i els que va fer l’AMPA en la venda de cafès durant la fira de Nadal també varen anar destinats a aquesta causa benèfica.

Un  altre dels actes esperats per les famílies fou la nostra fira de Nadal a la nostra pista coberta, en la qual, a part de les parades de l’alumnat de 2n i 4t d’ESO en benefici dels seus viatges escolars, es varen vendre també els pessebres realitzats per cicle superior d’EP, les plantes de Nadal i es va oferir coca i xocolata desfeta, tot en benefici de les missions franciscanes de Hesed-Perú.

Dimecres 20 de desembre l’alumnat de 2n d’ESO va realitzar una visita a la Casa d’Empara i a l’Hort de Càritas, en la seva sortida de consciència solidària anual.

Les activitats de Nadal es varen allargar a nivell intern fins divendres 22 de desembre. Esmorzars de germanor, tions, cantades de nadales, amics invisibles, activitats entre padrins d’ESO i fillols d’EI… van omplir la darrera jornada del trimestre en l’ambient nadalenc d’escalf i d’harmonia que tant caracteritza el nostre centre.

En una edició més, el Col·legi Sant Bonaventura ha viscut el Nadal amb el seu segell particular de Pau, Bé i Natura. La titularitat i la comunitat educativa del centre vol felicitar-vos aquestes festes, d’una banda, amb la felicitació d’enguany, seleccionada com la millor dins l’etapa d’Educació Infantil i que enguany correspon a l’alumna Naiara Aguilar Vidal, i d’una altra, amb l’enllaç del vídeo que hem preparat a tals efectes entre tot el personal de la nostra casa (enllaç al vídeo). QUE TINGUEU MOLT BON NADAL I UN BON FELIÇ ANY 2018.

Comentaris

Comentaris

Deixa un comentari

Introduïu el captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

TOP
CLOSE
CLOSE