Els nostres projectes d’Hort escolar i de Tecnologia sostenible: compartim bones pràctiques dins del projecte local Agenda 21

per / divendres, 24 novembre 2017 / publicat a Bloc General

Daniel Cierto, el nostre coordinador de Pastoral i Cultura Ecològica, va presentar el passat dijous 23 de novembre els nostres projectes propis d’Hort escolar i de Tecnologia sostenible a la resta de centres educatius de Vilanova, en el marc de la formació que s’ofereix dins del projecte local Agenda 21.

El projecte d’Hort escolar va arrencar de la mà de Daniel Cierto fa dos cursos i en aquests moments podem dir que s’ha consolidat com un projecte que convida l’alumnat d’Educació Primària a conèixer les tècniques de conreu i cura de l’horta i dels animals.

El mateix Daniel Cierto ens va proposar el projecte de Tecnologia sostenible, el qual es va iniciar el curs passat amb l’alumnat de cicle superior d’Ed. Primària i contribueix a fer un manteniment dels entorns exteriors de les aules del col·legi amb la mirada posada a oferir un servei a la pròpia comunitat educativa. Aquest segon projecte va obtenir un guardó en el Ir Concurs d’Innovació Educativa organitzat per la Província Franciscana de la Immaculada Concepció, de la qual formem part conjuntament amb tretze col·legis més d’arreu del territori de l’estat.

Tots dos projectes formen part del Pla de Pastoral i Cultura Ecològica que té el nostre centre desplegat i que ens ajuda a treballar amb el nostre alumnat i, per extensió, amb tota la comunitat educativa, els valors de Sant Francesc de Pau, Bé, Natura i Solidaritat.

És un plaer poder donar a conèixer els nostres projectes propis i ens enorgulleix poder compartir també les nostres bones pràctiques. Però cal fer un agraïment molt especial al nostre benvolgut Daniel Cierto, el qual està fent créixer el projecte educatiu del nostre centre amb iniciatives tan interessants i emocionants com aquestes. Gràcies, Dani: estem orgullosos de tu i molt agraïts per tot el que estàs fent per al nostre alumnat i per al nostre centre.

Comentaris

Comentaris

Deixa un comentari

Introduïu el captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

TOP
CLOSE
CLOSE