Panera de Nadal 2016

per / diumenge, 20 novembre 2016 / publicat a Bloc General

L’alumnat de 2n d’ESO ja fa unes setmanes que està venent la panera de Nadal en benefici del viatge a Itàlia que realitzaran el proper mes d’abril.

Enguany la panera es compon dels següents productes:

Caves, vins i licors

  • 1 ampolla de cava Chardonnay.
  • 1 ampolla de cava Brut Rosé.
  • 1 ampolla de vi negre de Rioja.
  • 1 ampolla de vi negre de Navarra.
  • 1 ampolla de vi blanc.
  • 1 ampolla de whisky.20161118_171120

Torrons i dolços

  • 1 estoig amb una barra de torró de Xixona i una barra de torró d’Alacant.
  • 1 estoig de praliné de xocolata amb menta.
  • 1 estoig de praliné crocant de fruits secs.
  • 1 estoig de bombons.
  • 1 estoig d’estrelles de canyella.
  • 1 estoig assortit de mantegades de Nadal.
  • 1 minipanettone italià.

Xarcuteria, conserves i d’altres

  • 1 ampolla d’oli d’oliva arbequina verge.
  • 1 llauna de foie gras d’ànec.
  • 1 pac de maridatge per a foie i formatge.
  • 3 confitures de gerds, figues i poma amb reducció de balsàmic i porto.
  • 1 paleta ibèrica d’uns 4,5 kg. aprox.
  • 1 peça de xoriço ibèric.
  • 1 peça de llonganissa artesana.
  • 1 peça de formatge curat 60% d’ovella.

Si encara no heu comprat cap butlleta i en voleu, podeu adreçar-vos a algun/a alumne/a de 2n curs d’ESO que conegueu o bé podeu adreçar-vos directament a Secretaria, on també en podreu trobar butlletes. I que hi hagi sort!

Comentaris

Comentaris

Deixa un comentari

Introduïu el captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

TOP