El projecte Hort escolar-Agenda 21 del Col·legi Sant Bonaventura acull dues cabretes

per / divendres, 15 abril 2016 / publicat a Bloc General

Dimarts 12 d’abril varen arribar les dues cabretes nanes que el col·legi ha acollit dins del projecte local Hort escolar-Agenda 21 que porta a terme amb l’alumnat del centre.

Els dos nous integrants de la comunitat estan allotjats a la part del darrere del centre, en la caseta del bosc situat al costat de l’alberg, un recinte que no és visitable sense guia autoritzat del centre. Un grup d’alumnes voluntaris de 6è d’EP varen pintar les parets de la caseta per fer més acollidor l’espai. Després d’un tancat elaborat amb palets i la instal·lació d’un punt d’aigua, tot va estar a punt per rebre els dos animals.

Després d’un període d’adaptació, se’ls anirà deixant pasturar pel recinte del bosc sota supervisió de personal del centre perquè puguin anar fent un manteniment del sotabosc. Amb l’alumnat, s’ha fet un treball de conscienciació en la cura dels animals i ja sap tothom que no se’ls pot donar menjar i que no se les ha de molestar. Poc a poc, tot l’alumnat del centre anirà veient-les perquè els animals puguin anar acostumant-se a la seva presència.

Són animals molt sociables amb els quals podem treballar també alguns dels valors franciscans més importants del nostre projecte de pastoral i cultura ecològica, entre els quals el de l’estima i el respecte per la natura.

Comentaris

Comentaris

Deixa un comentari

Introduïu el captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

TOP
CLOSE
CLOSE