VídeoMAT 2014

per / dilluns, 07 abril 2014 / publicat a Bloc Educació Secundària

El vídeoMAT és un projecte en el qual les alumnes creen vídeos on es responen preguntes que posen de manifest aplicacions de les matemàtiques.

Aquest any, en la seva segona edició i amb 107 vídeos presentats, el Col·legi participa amb 3 vídeos fets per alumnes de 1r i 2n d’ESO. Més enllà dels premis,  volem agrair la seva participació i reconèixer l’esforç que han realitzat per fer-ho possible.

Us convidem a veure els treballs presentats:

  •  A QUANTES PERSONES PODEM ALIMENTAR AMB EL MENJAR QUE ES LLENÇA A CATALUNYA EN UN ANY? (1r d’ESO: Emma Carreras, Paula Cañaveras, Jana Martínez, Lucas Rincón i Martí Torné).

 

  • QUANTES FORMIGUES ES NECESSITEN PER AIXECAR UN CAMIÓ? (1r d’ESO: Maria Cano, Lydia Carrasquilla, Adriana Mora, Laia Pujadas, Sara Tomé i Axel Vidal).

 

  • ÉS POSSIBLE FER LÍNIES CORBES AMB LÍNIES RECTES? (2n d’ESO: Martin Emde, Jordi Milà, Núria Ortiz i Paula del Río).

 

Ara comenença el treball del jurat que decidirà quins són els vídeos guanyadors. Però avui també comença la votació pública, que ha d’acabar amb l’atorgament de dos premis especials. Per aquest motiu, us demanem que voteu i animeu a les persones que conegueu (família, amics…) que també participin en la votació.

Per tal de votar, heu de mirar els vídeos i fer clic en el botó “m’agrada”. La votació s´obre avui i es tanca el dimecres 30 d’abril a les 11h.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Comentaris

Comentaris

Deixa un comentari

Introduïu el captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

TOP
CLOSE
CLOSE