CAMPANYA SOLIDÀRIA

L’alumnat de 3r d’ESO han preparat una campanya solidària en col·laboració amb CÀRITES per recollir productes d’higiene personal i neteja de la llar. És un bon moment per participar des del que som. Regala’t. SETMANA DEL 17 AL 21 DE MAIG.

GEOMETRIA A P5

Els nens i nenes de P5 treballem la GEOMETRIA: figures planes i amb volum. Hem observat les característiques que tenen, hem creat figures amb peces de la classe i finalment hem gaudit creant les nostres pròpies construccions. Ha estat una aventura molt divertida i a més hem après un munt de coses.

SANT JORDI 2021: una diada diferent

Després del parèntesi del 2020, enguany hem pogut tornar a celebrar la diada de Sant Jordi al col·legi, però en un format encara adaptat a les circumstàncies de la pandèmia. Amb tot, però, els nostres infants i joves han tingut l’oportunitat de respirar l’ambient d’aquesta celebració tan especial amb la realització d’activitats ben variades i

ESTADÍSTICA A P5

Els nens i nenes de P5 treballem l’estadística de manera propera i vivencial. Ens hem preguntat:Aquest mes quants dies de sol hem tingut?Quin mes ha fet més dies de pluja?…I jugant de manera globalitzada, treballem la llengua escrita, la llegua oral, les matemàtiques i tot això ho acabem representant en una gràfica.
TOP