FEM RÀDIO, FEM PODCAST!

Els i les alumnes de 3r vam fer un taller de ràdio! Vam aprendre sobre ràdio i comunicació, vam crear el contingut i els guions, i finalment vam gravar un podcast! Va ser una experiència més que enriquidora. Us deixem aquí els programes i esperem que els gaudiu!

CAMPANYA DE DONACIÓ DE SANG.

Els herois i les heroïnes de 2n d’EP tenen un missatge per a tots vosaltres: – Si tens entre 18 i 70 anys, pots donar!– Si peses més de 50 quilograms, pots donar!– Encara que no estiguis en dejú, pots donar!– Si t’has vacunat contra la Còvid, pots donar!– Encara que tinguis el colesterol elevat,

CAMPANYA SOLIDÀRIA

L’alumnat de 3r d’ESO han preparat una campanya solidària en col·laboració amb CÀRITES per recollir productes d’higiene personal i neteja de la llar. És un bon moment per participar des del que som. Regala’t. SETMANA DEL 17 AL 21 DE MAIG.

GEOMETRIA A P5

Els nens i nenes de P5 treballem la GEOMETRIA: figures planes i amb volum. Hem observat les característiques que tenen, hem creat figures amb peces de la classe i finalment hem gaudit creant les nostres pròpies construccions. Ha estat una aventura molt divertida i a més hem après un munt de coses.
TOP