EL RACÓ DEL CONTE

Aquí teniu els contes d'arreu explicats de la manera més divertida. Vols passar-t'ho bé. Segueix-nos.

LA REINA QUE VA PERDRE LA CORONA - CONTE D'ORIGAMI

La Reina ha perdut allò que més li agrada, la seva corona. No la troba per enlloc, però gràcies als seus amics viurà un munt d'aventures buscant la corona, al final s'adonarà, que el més important no és el que portes al cap.

COM EL GRINCH VA ROBAR EL NADAL! - DR. SEUSS

El Grinch té el cor tres vegades més petit que la resta dels habitants de Vilaquí. Per això tractarà d'impedir que arribi Nadal robant tots els regals i ornaments ... Però no se sortirà amb la seva i, a més, aprendrà una lliçó que li canviarà per sempre.

ROOM ON THE BROOM - JULIA DONALDSON

Come along this magical adventure with a witch and her animal friends. A dog, a cat, a frog and a bird help the witch find what she loses. Be careful! There is also a dragon!!

LA RÍXOLS D'OR - ROBERT SOUTHEY

Saps qui és la Rínxols d'Or? Una nena amb uns cabells tan rinxolats i rossos que ningú li deia pel seu nom. Tothom la coneixia com Rínxols d'Or. Vet aquí que una vegada, la Rínxols d'Or...

EL REGAL - GABRIELA KESELMAN

S'acosta el dia de l'aniversari d'en Miquelet. Els pares, és clar, li han de fer un regal. En Miquelet vol un bon regal, peró els pares no saben qué li pot fer il·lusió de debó.

TOP