EL RACÓ DEL CONTE

Aquí teniu els contes d'arreu explicats de la manera més divertida. Vols passar-t'ho bé. Segueix-nos.

QUAN LES NENES VOLEN ALT - RAQUEL DIAZ REGUERA

L'Adriana, La Virgínia i la Martina tenen grans somnis, però la banda del senyor "Nohoaconseguiraspàs" els ha omplert les butxaques de pedres perquè no puguin volar.

La Martina és lleugera com una fulla al vent. Li encanta volar d'un costat a l'altre de la seva habitació rugint com si fos una avioneta. De gran vol ser la millor pilot del món sencer...

THE GRUFFALO - JULIA DONALDSON

A mouse took a stroll through the deep dark wood. A fox saw the mouse and the mouse looked good." Walk further into the deep dark wood, and discover what happens when a quick-witted mouse comes face to face with an owl, a snake ...and a hungry Gruffalo!

LA REINA QUE VA PERDRE LA CORONA - CONTE D'ORIGAMI

La Reina ha perdut allò que més li agrada, la seva corona. No la troba per enlloc, però gràcies als seus amics viurà un munt d'aventures buscant la corona, al final s'adonarà, que el més important no és el que portes al cap.

COM EL GRINCH VA ROBAR EL NADAL! - DR. SEUSS

El Grinch té el cor tres vegades més petit que la resta dels habitants de Vilaquí. Per això tractarà d'impedir que arribi Nadal robant tots els regals i ornaments ... Però no se sortirà amb la seva i, a més, aprendrà una lliçó que li canviarà per sempre.

ROOM ON THE BROOM - JULIA DONALDSON

Come along this magical adventure with a witch and her animal friends. A dog, a cat, a frog and a bird help the witch find what she loses. Be careful! There is also a dragon!!

LA RÍXOLS D'OR - ROBERT SOUTHEY

Saps qui és la Rínxols d'Or? Una nena amb uns cabells tan rinxolats i rossos que ningú li deia pel seu nom. Tothom la coneixia com Rínxols d'Or. Vet aquí que una vegada, la Rínxols d'Or...

EL REGAL - GABRIELA KESELMAN

S'acosta el dia de l'aniversari d'en Miquelet. Els pares, és clar, li han de fer un regal. En Miquelet vol un bon regal, peró els pares no saben qué li pot fer il·lusió de debó.