MENJADOR

AUSOLAN

En la seva voluntat de millora continuada, a partir del curs 2018-19, el col·legi ha confiat la gestió dels serveis de menjador escolar i neteja a l'empresa AUSOLAN.

Com a empresa amb seu central al País Basc i amb més de 50 anys d’història, ofereix serveis de restauració i neteja per a col·lectivitats diverses, entre les quals cal destacar 1.100 centres educatius d’arreu de l’estat.

L’empresa elabora MENÚS AMB ESTIMA, tot garantint l’aportació nutricional adequada. Les seves plantilles de menús fomenten el consum de llegums, verdura i fruites amb l’aportació de fibra i vitamines necessària, tot reduint les matèries grasses i els sucres i assegurant la ingesta de ferro i calci que requereix la seva activitat diària (carns vermelles i lactis). Tot això amb matèries primeres de primer nivell.

Compta amb GESTORS ESPECIALITZATS per a cada centre, a fi de garantir un servei òptim i personalitzat.

L’empresa ADEQUA ELS MENÚS A CADA SITUACIÓ ESPECIAL amb una àmplia gamma de dietes personalitzades i adaptades segons les necessitats mèdiques o socials dels escolars.

EL PROJECTE EDUCATIU AUSOLAN  potencia, dins de l’horari del menjador el desenvolupament de les competències bàsiques dels escolars.

En la seva programació s’organitzen tallers sobre alimentació saludable, activitat física i descobriment del cos, hàbits d’higiene i comportamentals, hàbits d’autonomia, activitats de desenvolupament motor, activitats artístiques, activitats d’oci, joc i temps lliure i activitats de desenvolupament cognoscitiu.

CERTIFICACIÓ D'ESCOLA AMB CUINA PROMOTORA DE L'ALIMENTACIÓ MEDITERRÀNIA (ECPAM)

AUSOLAN s'ha compromès a continuar amb la tasca de mantenir la certificació d'Escola amb Cuina Promotora de l'Alimentació Mediterrània (ECPAM) amb què compta el nostre centre des de 2014, que emet la Regidoria de Salut de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i que té com a criteris i requisits d'emissió els següents:

 • Oferir menús equilibrats i revisats per nutricionistes de la regidoria o de la Generalitat:
  - Cuinats amb oli d'oliva.
  - Amb presència diària de verdura.
  - Amb primers plats rics en hidrats de carboni complexos.
  - Amb presència de peix mínim d'un cop per setmana.
  - Amb postres bàsicament a base de fruita fresca.
  - Amb un màxim de tres cops per setmana de carn.
  -  Amb preferència de coccions al forn, planxa i vapor.
  -  Amb presència de llegum mínim d'un cop per setmana.
 • Ser centre adherit al programa d'Educació alimentària i nutricional de la regidoria de Salut (PAE Salut).
 • Realitzar activitats esportives extraescolars.

 

Aquesta certificació, que presenta caràcter bianual, fou renovada el 9 de novembre de 2016 per un període de dos anys.

Podeu trobar més informació en el següent enllaç: http://www.vilanova.cat/html/tema/salut/ecpam.htm

INFORMACIÓ I CONSULTES:

MENÚ VIGENT

Per a consultes, podeu posar-vos en contacte amb Esther Rodríguez, coordinadora del servei, de manera directa de dilluns a divendres des de les 8.45h. a les 9.15h. a l'entrada de comunitat des del racó del pare Menero, i trucant al número de mòbil 671.364.856, des de les 9.15h. a les 10h. per a altes i baixes en el servei de menjador, i fins a les 13h. per a consultes de caire general. Si ho preferiu, també hi podeu contactar via whatsapp.